Danish Seamen's Church – Danish Seamen's Church online auction 2019
Auction Ends: Apr 2, 2019 10:00 PM EDT

Books

"Sandheden om sukker" by Anette Sams, PhD

Item Number
225
Estimated Value
33 USD
Sold
31 USD to hhc208ea3
Number of Bids
7  -  Bid History

Item Description

"Sandheden om sukker" by Anette Sams, PhD

Book in Danish

248 pages

Hardcover

"Sandheden om sukker" er en informativ og letforståelig bog, hvis mål er at få læseren til at forstå og stabilisere sit blodsukker.

Når du med hjælp fra "Sandheden om sukker" har stabiliseret mængden af sukker i dit blod, vil forandringen hjælpe din krop til at modkæmpe overvægt, træthed, allergier, humørsvingninger og livstilssygdomme såsom type 2-diabetes.

Bogen forklarer nemlig, at din sundhed ikke handler om, hvor meget sukker du spiser. Den handler om, hvor meget sukker du har i blodet!

"Sandheden om sukker" består af fire dele.

DEL 1. Første del af bogen erstatter de skadelige dogmer og myter om sukker med konkret viden. Du får et nyt perspektiv på din sundhed og samvittighed, og du kommer til at se anderledes på dine valg og beslutninger i forhold til normer og andres forventninger. 

DEL 2. I anden del af bogen lærer du alt om sukker, sukker i fødevarer og sukkers samspil med din krop. Du vil kunne forstå, hvorfor et stabilt blodsukker er din bedste mulighed for mere energi og velvære, dit bedste værn mod for eksempel diabetes 2 og din bedste ven i kampen for et stabilt vægttab. Du bliver også præsenteret for din BIOLOGIK, der er din GPS i sukkerjunglen på vejen mod et stabilt blodsukker.

DEL 3. Bogens tredje del har navnet ’Sukker i virkeligheden’. Her gør vi din BIOLOGIK anvendelig i dagligdagen gennem blandt andet sundhedsanalyser af almindelige fødevarer. Du vil samtidig lære om alle dørene, som det stabile blodsukker åbner for dig – om du er sportsudøver, aktiv, inaktiv, syg eller rask.

DEL 4. Fjerde og sidste del af bogen består af to guides til dit liv med sukker. Første guide viser dig fordelt på seks trin over syv dage den bedste vej til et sundt og stabilt blodsukker uden sult og ernæringsmæssige afsavn. Herefter kommer der endnu en guide, som hjælper dig til at vælge en sukkerstrategi, der passer perfekt til dig.

Item Special Note

This item must be picked up at the Danish Seamen’s Church in Brooklyn Heights, New York no later than April 30, 2019, during our opening hours or be shipped at the bidder's own expense. Shipping expenses will automatically be charged to the credit card on file. After July 1, 2019 unclaimed items will be transferred to next year’s auction.

Donated By: