Danish Seamen's Church – Danish Seamen's Church online auction 2019
Auction Ends: Apr 2, 2019 10:00 PM EDT

Tickets-Entertainment

Season Pass for a year to Husets Teater for 2 persons

Item Number
265
Estimated Value
120 USD
Sold
40 USD to eha22f919
Number of Bids
1  -  Bid History

Item Description

Season Pass to Danish Theater - valid for one year.

Teatrene er for længe siden ophørt med at være de mest vidtgående, når det gælder historier, der er langt ude.

Den vestlige verden ledes for tiden af en mand, som har oprettet sit helt eget subjektive forhold til virkeligheden, og for hvem det er mindre vigtigt at have sandheden på sin side, bare der er gode billeder i det.

Men hvor fiktiv verden end kan fremstilles, er vi stadig helt virkelige mennesker. Det er stadig virkelige menneskeliv, der berøres af statslige eller magtpolitiske dispositioner, og som skal finde vej igennem de forskellige transformationer som vi undergår eller tvinges ud i.

På Husets Teater kan du møde mennesker som er helt virkelige. Godt nok er de sat ind i en ramme af fiktion, men til gengæld er de uredigerede og analoge - til stede.
Vi lægger vægt på at skuespillerne i vores forestillinger går ud mod og over grænser.
Alle slags grænser. De gør det på vores allesammens vegne, og de gør det for at vi kan præsentere dig for et helt konkret, ikke-digitaliseret, varmt, nærværende, mærkbart, hørbart og lugtbart møde med hvad det vil sige at være menneske. Mennesker som transformeres, finder veje, farer vild, eller presses ud mod eller over en grænse. Mennesker i bevægelse.

I det gamle Grækenland definerede Platon ’sjælen’ som ’det bevægende princip’.
På Husets Teater kan du møde sådanne besjælede mennesker. Det er vores skuespillere. Som er i bevægelse og som vores fiktioner bevæger. Måske de endda bevæger dig.

Som årskortholder på Husets Teater opnår du følgende fordele:

FRI ADGANG TIL ALLE FORESTILLINGER PÅ HUSETS TEATER I ET ÅR
Du kan se alle forestillinger, så mange gange, du vil, og du kan frit møde op og få adgang til aftenens forestilling, såfremt der ikke er udsolgt. Ønsker man at være sikker på at få plads, kan man reservere billetter i forvejen via Husets Teaters billetkontor.

25 % LEDSAGERRABAT
Årskortet indeholder en ledsagerrabat på 25 %. Dvs. at du som kortholder kan invitere en gæst med i teatret, og gæsten får 25 % rabat på billetten til hver forestilling.

15 % RABAT I BAREN
Årskortet giver 15 % rabat på alle varer i baren.

GRATIS PROGRAM
Husets Teaters programmer har tradition for at indeholde hele den dramatiske tekst, og et program koster normalt 20 kr. Som årskortholder får du ikke bare et stk. program gratis – det er også signeret af de medvirkende skuespillere.

TILBUD OM RABAT PÅ UDVALGTE ARRANGEMENTER
Som årskortholder får du løbende tilbud om rabat på entréen til udvalgte arrangementer, f.eks. koncerter, klubber og andre musikarrangementer, mod forevisning af gyldigt årskort. Programmet fremgår af www.husetsteater.dk

 

 

Item Special Note

Årskortet skal aktiveres inden juni 30. 

Please claim this item before June 30, 2019. After June 30, 2019 unclaimed items will be transferred to next year’s auction.

 

Donated By: